Tentang Kita
Siapakah kita?

Neolee Rehab Supply Sdn Bhd diperakui oleh ISO & SIRIM dan merupakan Kelas A pembekal Peranti Perubatan terkemuka di Malaysia dengan lebih 20 tahun pengalaman dalam sumber dan membekalkan produk pemulihan perubatan. Kami pakar dalam menyediakan kerusi roda, katil hospital, commodes, alat bantu berjalan (iaitu pejalan kaki, tongkat) dan lain-lain untuk pelbagai agensi kerajaan dan kepada pengguna akhir di Malaysia.

Kami mempunyai kakitangan terlatih untuk membantu pelanggan untuk mempunyai pemahaman lengkap produk kami sebelum pembelian dan kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan dan belian terbaik pengalaman yang ada untuk menawarkan. Kami komited memberikan anda peralatan bantuan yang betul untuk menjaga orang yang anda sayangi.

Misi kami adalah untuk menyediakan pelanggan kami dengan bantuan berpatutan dan mobiliti berkualiti supaya mereka diberi kuasa untuk menjalani kehidupan yang normal.Kenapa pilih kami?

Kawalan kualiti

Kami memastikan anda bahawa fokus utama kami adalah dalam kualiti produk. Kami akan memastikan bahawa pelanggan mendapatkan kualiti yang terbaik dari kami dan kami berkhidmat kepada pelanggan VIP.

Perkhidmatan Mesra Pelanggan


Kami tidak akan memberi perkhidmatan kepada pelanggan dengan sikap "kerana ini-adalah-my-kerja" . Kami akan memastikan pelanggan wi akan merasa selesa sepanjang mereka membeli-belah. Jika mereka memerlukan bantuan kami semasa membeli-belah mereka, kami akan memberikan mereka sokongan yang terbaik yang mereka boleh mencari dalam talian.

Percuma Service Delivery


Kami menawarkan perkhidmatan penghantaran percuma untuk semua pembelian dalam Semenanjung Malaysia melalui perkhidmatan kurier, perkhidmatan pengangkut, dan penghantaran terus dengan trustly kami Neolee Delivery Truck.


Switch To Desktop Version