NL722LQ Kerusi Roda Leisure & Bersukan Ringan
NL722LQ Kerusi Roda Leisure & Bersukan Ringan  Kerusi Roda Sukan Kerusi Roda Kuala Lumpur, KL, Cheras, Selangor, Malaysia. Supplier, Suppliers, Supplies, Supply | Neolee Rehab Supply Sdn Bhd
RM 1,499.00
RM 1,349.10
0 dalam stokNL722LQ-36 Kerusi Roda Leisure & Bersukan Ringan

Model NL722LQ adalah Kerusi Roda Ringan Sukan yang sesuai untuk individu yang aktif sebab sports wheelchair ini tangkas pengawalannya. Sebahagian besarnya disebabkan bingkainya yang diperbuat daripada aluminium yang kuat tapi ringan. Selain itu, oleh sebab pusat gravitinya yang lebih rendah membenarkan pengguna NL722LQ bergerak dengan lebih laju dan stabil. Dan akhirnya, dengan menggunakan roda castor 4 inci, ia mampu mengatasi selok-belok dengan tangkas.
 
NL722LQ juga senang dibawa ke mana-mana sahaja kerana ciri-ciri mudah-alihnya. Salah satu cirinya adalah Roda 'Quick Release' ataupun mudah cabut, membolehkan penggunanya memampatkan ia agar senang dibawa dalam kereta. Kesimpulannya, Kerusi Roda Ringan Sukan NL723LQ adalah kerusi roda yang direka dengan style serta serbaguna. Dan dengan kedua-dua ciri tersebut memberikan keyakinan dan kebanggaan kepada penggunanya.
 
Berat : 11 kg
 
Berat Maksimum : 100 kg
 
Lebar Kerusi : 36cm (14 inci)
 
Bingkai : Aluminium
 
Jaminan : SETAHUN untuk bingkai kerusi roda untuk manufacturer defect

 


 

Sila tinggalkan pertanyaan anda disini, kami akan balas secepat mungkin.

Switch To Desktop Version